Τα νέα μας

  • Προσκοπικοί Αγώνες

    ek20190519

Φωτογραφικό Υλικό

Οι Άνθρωποί μας

Οι δικοί μας άνθρωποι

as mi meinoume sta logia

Επικοινωνία

Προγράμματα

  • 1
  • 2
  • 3
Βιωματική Εκπαίδευση
Medi Scout - Πρόγραμμα συνεργασίας Σ.Ε.Π. με iMED
Προσκοπικό Πρατήριο - Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Medi Scout - Πρόγραμμα συνεργασίας Σ.Ε.Π. με iMED

 
kartaSEP1Το ΣΕΠ, σε συνεργασία με την εταιρεία παροχής υπηρεσιών υγείας iMed, δημιούργησαν ένα νέο πακέτο προγραμμάτων Υγείας, για τα μέλη της Προσκοπικής Κίνησης. Το πρόγραμμα ονομάζεται Medi Scout και έχει δημιουργηθεί με στόχο να εξυπηρετήσει δύο σημαντικές παραμέτρους:
Πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας, απαραίτητες για όλους, σε ειδικά προσαρμοσμένα κοστολόγια και πολύ ανταγωνιστικές τιμές, τόσο σε ατομικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο.
Ευκαιρίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας και απασχόλησης, σε μία περίοδο που η χώρα μας μαστίζεται από υψηλά επίπεδα ανεργίας, σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. 
Το πρόγραμμα Medi Scout περιλαμβάνει τέσσερις κατηγορίες παροχών, οι οποίες ομαδοποιούνται σε τρία εκπτωτικά Πακέτα Υγείας:
  • Οδοντιατρικό
  • Φυσιοθεραπευτικό/Οφθαλμολογικό
  • Υγείας Άρμα PLATINUM: Περιλαμβάνει το Οδοντιατρικό, το Φυσιοθεραπευτικό / Οφθαλμολογικό, καθώς επίσης και Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια Νοσοκομειακή Περίθαλψη, μέσω του Ομίλου του Ιατρικού Αθηνών
Δείτε αναλυτικά τις λεπτομέρειες των προγραμμάτων αυτών.
Πρόσβαση στα τρία Πακέτα Υγείας του Medi Scout έχουν όλα τα απογεγραμμένα μέλη του ΣΕΠ, καθώς και οι συγγενείς τους, μέχρι 4ου βαθμού. Μέσω του προγράμματος, το ΣΕΠ προσφέρει στα μέλη της Κίνησης και τις οικογένειές τους δύο μοναδικές δυνατότητες:
Ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, χωρίς όριο ηλικίας και χωρίς προασφαλιστικό έλεγχο, σε απίστευτα χαμηλό κόστος.
Επαγγελματική συνεργασία με την iMed, στα ενήλικα μέλη του ΣΕΠ, τα οποία ενδιαφέρονται να προωθήσουν τα Πακέτα Υγείας, σε ευρύτερο κοινό, ως εξωτερικοί συνεργάτες.
 
Διαδικασία υποβολής αίτησης.
Όσοι ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα Υγείας MEDI SCOUT παρακαλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση Συμμετοχής Συνδρομητικού Προγράμματος Υγείας και να την αποστείλουν μαζί με το αποδεικτικό κατάθεσης του αντίστοιχου ποσού από την τράπεζα στο ΣΕΠ, είτε με fax στο 210-7236561 ή με αποστολή στo email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Το ΣΕΠ θα προωθήσει στην imed την αίτησή σας και στη συνέχεια εκπρόσωπος της imed θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας αποστείλει την κάρτα του προγράμματος υγείας.
Όσα ενήλικα στελέχη του Σ.Ε.Π. ενδιαφέρονται για επαγγελματική συνεργασία με την imed ως συνεργάτες προώθησης του προγράμματος Υγείας MEDISCOUT, παρακαλούνται να καταθέσουν γραπτά το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας την ειδική αίτηση και αποστέλλοντάς την στην Κεντρική Διοίκηση του ΣΕΠ είτε με fax στο 210-7236561 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..